ConAn

Alla kongresser behöver syndabockar! Här är ett par förslag till ConAn:

Patrik Centerwall
Patrik är kung över Västra Frölunda, en titel han erövrade efter många strider. Det tog sin tid innan han slutligen besegrade den tidigare regenten, kung Numedides, men nu sitter han på tronen med kepsen kronan på huvudet.
Helena Kiel
Krigarprinsessan Helena är hårdare än sten — hon har erövrat och kanske även plundrat både knallar och berg beväpnad med sin slägga och sitt spett.
Louise Bengtsson Rylander
Röda Louise från Mölndals slätter har fler vapen än de flesta — en hel hög med knivar faktiskt. Med järnhand styr hon Club Cosmos och ingjuter en måttlig, men effektiv skräck i klubbens hypotetiska fiender.
Peter Bengtsson
Peter fick en gång höra att pennan var mäktigare än svärdet och med en skarp penna på lite under två meter (134mm om man skall vara petig) gav han sig ut för att pröva sanningen i detta. När utvärderingen är klar återstår att se.
Mats Pekkari
Mats är kongressens dryckesmästare och iklädd traditionell barbarutstyrsel skulle han bli en bar barbar barbarbar­-bartender. Iklädd en annan utstyrsel har han ändå hand om barbarbaren.
Thomas Olsson
Efter att i många år med våld och hot tvingat sig att äta sin egen barbariaska mat är Thomas unikt kvalificerad att vara kongressens köksmästare — om vi hade haft ett kök det vill säga. Som tur är för kongressdeltagarna så ordnar vi något mindre barbarisk mat utan att Thomas behöver läggas i.
Jan Fransson
Till Croms ära är Jan ute och slår ned civiliserade personer samtidigt som övriga kongressarrangörer festar och plundrar underhåller kongressdeltagarna. Om det finns någon listig plan bakom detta vet vi inte, men barbariskt är det iallafall.
Lars-Göran Johansson
Lars-Göran har överlevt nästan lika många strider som Cohen barbaren och med knän av kirurgiskt stål vadar han fram genom horder av mindre erfarna motståndare.